Bol B.V.

Bewust Veilig Werken en het coronavirus

Geachte klant,

Bol B.V. installatietechniek is aangesloten bij Techniek Nederland. (voorheen Uneto-VNI). De aangesloten installatiebedrijven, technisch dienstverleners en elektrotechnische detailhandel doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tegelijkertijd zorgen we er samen voor dat onze dienstverlening veilig kan blijven plaatsvinden. De gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun naasten staat altijd voorop.

Alle leden van Techniek Nederland zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de vereiste hygiënische maatregelen. Wanneer installateurs hun klanten bezoeken om werkzaamheden te verrichten, houden zij zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Bol B.V. installatietechniek betreedt geen huizen van bewoners van wie bekend is dat zij het coronavirus hebben of in quarantaine zijn wegens het coronavirus. In zo’n geval maakt Bol B.V. installatietechniek een nieuwe afspraak zodra er geen gezondheidsklachten meer zijn.

Wanneer Bol B.V. installatietechniek twijfels heeft over de gezondheidstoestand van de klant (koorts, hoesten en/of kortademigheid), zullen onze monteurs het huis niet betreden.

Werkt de cv-ketel (of een ander toestel) niet meer bij een klant die het coronavirus heeft opgelopen, dan zoekt Bol B.V. installatietechniek een oplossing voor de situatie. Bol B.V. installatietechniek zal in dat geval uitsluitend na overleg met de bevoegde instanties en met beschermende maatregelen de woning betreden.

Uiteraard gelden ook voor Bol B.V. installatietechniek de algemene instructies voor persoonlijke hygiëne:

  • was regelmatig je handen en droog je handen af met papieren handdoekjes,
  • maak regelmatig je tablet, pinautomaat en telefoon schoon,
  • als je moet niezen of hoesten, doe dit in je elleboog,
  • neem papieren zakdoekjes mee en gooi deze na één keer gebruik weg,
  • schud geen handen en houd minimaal 1,5 meter afstand.
  • de monteur zal in overleg met u, op zijn tablet noteren dat u geen handtekening plaatst op zijn werkbon i.v.m. de hygiëne,
  • het toetsenbord van de pinautomaat kunnen we via een eenmalige beschermingshoes afdekken zodat u veilig kunt pinnen.

Met warme groet,

Bol B.V. installatietechniek

J.J.A. van Treijen
DirecteurKom bij ons werken als