Bol B.V.

Over ons

Bol BV is een bedrijf uit Gouda met 20 enthousiaste medewerkers die zich iedere dag bezig houden met het onderhouden, vernieuwen en het verhelpen van storingen aan centrale verwarmingsinstallaties.

Het van oorsprong Rotterdams bedrijf is sinds 1976 in Gouda gevestigd en in de wijde omtrek een begrip geworden. De auto’s met de reclame Bol BV worden dan ook veel gesignaleerd in Gouda en omgeving. Door de jarenlange ervaring hebben onze medewerkers zich gespecialiseerd in alle merken CV ketels.

Onze werkzaamheden verrichten wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor diverse opdrachtgevers en woningbouwverenigingen waaronder; MozaiĆ«k Wonen, Woningbouwvereniging Moordrecht, Goudse Betoncentrale, Croda, VvE beheermaatschappijen, Beleggingsmaatschappijen en Vastgoed ondernemingen waar wij al diverse jaren onze service aan verlenen.

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid naar een ketelbestand van 10.000 toestellen. Sinds mei 2003 zijn wij gevestigd in ons pand aan de Nijverheidstraat 20 te Gouda, u bent hier altijd welkom. In onze showroom vindt u onze producten en aanbiedingen en kunt u vrijblijvend informatie opvragen.

Naast onderhoud en reparatie van CV ketels kunt u ook terecht voor kleine loodgieterswerkzaamheden en het vervangen, onderhouden van de mechanische ventilatie en warmte terugwinning.

Certificaten

Bol BV is lid van UNETO VNI, SEI/KvINL Erkend Installateur, Erkend leerbedrijf voor de installatiebranche en wij zijn VCA gecertificeerd. Wij werken volgens de norm ISO 9001. Tevens hebben wij APK keurmeesters in ons bedrijf waarmee wij onze werkzaamheden uitgebreid hebben tot het periodiek keuren van installaties.

Kom bij ons werken als