Bol B.V.

Een beter energie label!

Een nieuwe CV ketel draagt bij aan een beter Energielabel. Nieuwe CV ketels zoals de HR ketel zijn een stuk energiezuiniger dan oudere modellen en hebben daarmee een positief effect op het Energielabel van uw huis. Een beter Energielabel draagt op haar beurt bij aan een betere huizenprijs.

Een nieuwe CV ketel met betere prestaties draagt bij aan een beter Energielabel. Zo’n Energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. U ontvangt nu gratis een indicatief Energielabel als u zich inschrijft op www.woningdossier.nl. Het Energielabel geeft tevens adviezen over welke energiezuinige maatregelen voor u rendabel zijn. Zo kan het advies zijn om uw CV ketel te vervangen door een energiezuinigere.

HR-ketel en huizenprijs

HR CV ketels zijn een stuk zuiniger dan oudere CV ketels. Door een hr-ketel aan te schaffen verbetert u het Energielabel van uw huis en dit heeft een positief effect opde huizenprijs. Uit onderzoek van de Universiteiten van Tilburg en Maastricht blijkt dat een huis met een groen energielabel al snel € 6000,- meer oplevert. Hiermee heeft u de kosten van de aanschaf van een HR ketel al terug verdiend. Daarnaast worden huizen met een groen energielabel gemiddeld 24 dagen sneller verkocht.

Kom bij ons werken als