Bol B.V.

Intergas Incomfort

Product informatie

De handige app om uw CV ketel te beheren

Intergas introduceert incomfort, een product waarmee u zelf uw comfort regelt waar u ook bent. Zo kunt u van afstand bekijken hoe warm het thuis is en kunt u op afstand de temperatuur aanpassen. Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestatie’s van uw ketel en staat u in direct contact met uw installateur. Incomfort kan worden gecombineerd met de Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. Het enige wat u nodig heeft is de incomfort set, een opentherm kamerthermostaat en de app, deze kunt u gratis downloaden in de App Store of via Google play.

Raadpleeg ‘Welke thermostaten zijn geschikt’ om er achter te komen welke opentherm thermostaten communiceren met incomfort.

 • Uw comfort regelen met uw smartphone.
 • Thermostaat op afstand hoger en lager zetten.
 • Stel uw persoonlijke weekprogramma samen.
 • Realtime inzicht in de prestaties van de ketel.
 • Inzicht in mogelijke storingen.
 • Direct in contact met uw installateur.
 • Geen abonnementskosten.
 • Toepasbaar met opentherm thermostaten.
 • Onderdeel van het Intergas incomfort systeem bestaande uit app, lan2rf gateway en aansluitset.
 • Basis set inclusief  gateway.                                           €    95,-  incl. BTW.
 • Basic set inclusief  gateway + Honeywell Round.     €  140,-  incl. BTW.
 • Basic set inclusief  gateway + Honeywell Touch.      €  225,-  incl. BTW.

Incomfort® basis set is bij ons verkrijgbaar in combinatie met een CV ketel. In tegenstelling tot andere fabrikanten doet Intergas dit met de bekende RF module en niet via wifi. Ook kan de consument naast de app een ‘gewone’ Honeywell-thermostaat aan de muur blijven houden.

Over Intergas cv ketels

Intergas CV ketels zijn zeer efficient en vooral uiterst duurzaam. Met een meer dan uitstekend rendement zowel tapwaterzijdig als CV zijdig behoren de Intergas CV ketels met haar HRE serie tot de absolute top. Het uitzonderlijk hoge rendement wordt met een Intergas CV ketels behaald middels haar unieke 2-in-1 Warmtewisselaar principe. Intergas CV ketels hebben maar één warmtewisselaar voor zowel CV zijdig als tapwaterzijdig warmte productie. Hierdoor behaald de Intergas CV ketel het hoogst mogelijke rendement (TNO) ten aanzien van het laagste gasverbruik. Voor alle situaties zijn er passende Intergas CV ketels. Intergas CV ketels zijn op de toekomst voorbereid en prima te combineren in een duurzame opstelling met bijvoorbeeld een zonneboiler systeem. Daarnaast zijn alle Intergas CV ketels voorzien van een standaard zelflerende ECO stand, weer-afhankelijke regeling voor nog efficienter stoken, en een energie efficiente (geschakelde voeding) stroom afname. Indien u gebruik wilt maken van vloerverwarming in uw woning is de Intergas 2-wegklep ideaal. De vloerverwarming wordt op deze manier hydraulisch onderbroken waardoor de Intergas CV ketel een optimale werking garandeert tussen uw vloerverwarming systeem en uw Intergas CV ketel. Intergas CV ketels worden gekenmerkt door uitstekende garantie voorwaarden van maar liefst 15 Jaar garantie op de warmtewisselaar.

Aanbieding

Intergas introduceert incomfort, een product waarmee u zelf uw comfort regelt waar u ook bent.

Vanaf € 95,00

Vanaf € 95,-

Kom bij ons werken als