Bol B.V.

Over ons

Bol B.V. is een bedrijf uit Gouda met 20 enthousiaste medewerkers die zich iedere dag bezig houden met het onderhouden, vernieuwen en het verhelpen van storingen aan centrale verwarmingsinstallaties.

Het van oorsprong Rotterdams bedrijf is sinds 1976 in Gouda gevestigd en in de wijde omtrek een begrip geworden. De auto’s met de reclame Bol B.V. worden dan ook veel gesignaleerd in Gouda en omgeving. Door de jarenlange ervaring hebben onze medewerkers zich gespecialiseerd in alle merken c.v. ketels.

Onze werkzaamheden verrichten wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor diverse opdrachtgevers en woningbouwverenigingen waaronder; Mozaiëk Wonen, Woningbouwvereniging Moordrecht, Goudse Betoncentrale, Croda, Vve beheermaatschappijen, Beleggingsmaatschappijen en Vastgoed ondernemingen waar wij al diverse jaren onze service verlenen.

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid naar een ketelbestand van 10.000 toestellen. Sinds mei 2003 zijn wij gevestigd in ons pand aan de Nijverheidstraat 20 te Gouda, waar u altijd welkom bent. In onze showroom vindt u onze producten en aanbiedingen en kunt u vrijblijvend informatie vragen.

Naast onderhoud en reparatie van c.v. ketels kunt u ook terecht voor kleine loodgieters- werkzaamheden en het vervangen, onderhouden van de mechanische ventilatie, en warmte terugwinning.

Certificaten

Bol B.V. is lid van UNETO-VNI, SEI / KvINL erkend Installateur, Erkend leerbedrijf voor de installatiebranche en zijn  VCA gecertificeerd. Wij werken volgens de norm ISO 9001. Tevens hebben wij APK-keurmeesters binnen ons bedrijf en onze werkzaamheden uitgebreid tot het periodiek keuren van installaties.